Първоначално публикувано от Coach Panov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Каква Алфа 145 да си купя?
Collapse
X
-
Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
sigpic
http://vbox7.com/play:884c5234
http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded
-
Първоначално публикувано от Coach Panov Покажи съобщениеИ аз го попитах защо неможе но в отговор получих че като си я купя тогава можело да гледам под капака ... докато при Боксера двигателят го огледах издаваше уникално приятен звук но ме притесняваше това че след обиколката която направих имаше една много неприятна миризма на изгоряло масло ... управданието беше че когато са сменяли маслото са уляли мотора ... и другото което му е на боксера гарнетата звучат все едно са разкачени незнам дали е нормално собственникът ми каза че така звучали боксеритеArena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от Coyota Покажи съобщениеКолега защо не разгледаш и JTD доволно си вървят и разхода е много доволен....
Всичко е въпрос на бюджет разбира се, но най-вече гледай да е читав екземпляр и задължително да се огледа добре преди покупката! Успех!Alfa Romeo 145 1.9 JTD
Comment
-
JTD-тата в момента са толкова престъпно евтини, че се чудя има ли смисъл от друг вариант освен JTD. Може би само QV/Ti би било уместен избор, но зависи какво искаш от колата. И също да ти препоръчам да не взимаш 145/6 от Германия/Австрия. Изгниват отдолу. По самото купе няма ръжда, но дъното е отврат.
За продавача, който не давал да се види двигателя, докато не я купиш - нямам думи. Тоя е от някой минал век или е тотален селяндур. Аз сигурно ще го зяпам 5 минути с отворена уста като ми го каже.Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Coach Panov Покажи съобщениеИ аз го попитах защо неможе но в отговор получих че като си я купя тогава можело да гледам под капака ... докато при Боксера двигателят го огледах издаваше уникално приятен звук но ме притесняваше това че след обиколката която направих имаше една много неприятна миризма на изгоряло масло ... управданието беше че когато са сменяли маслото са уляли мотора ... и другото което му е на боксера гарнетата звучат все едно са разкачени незнам дали е нормално собственникът ми каза че така звучали боксерите
Погледни и дали му е прав картера, ако е ударен пропусни.
На боксерите сълзи масло от тапите на разпределителните валове отдясно и отляво на двигателя. Смяна на О-пръстените струва стотинки и забравяш за теч там.
Иначе боксера е по-шумен, гори повече, много по-евтина подръжка от т.спарк има и звука спрямо т.спарк е по-як.
Comment
-
Моят съвет е да разглеждаш всякакви оферти и да избереш кола, която ти допада и е добре поддържана. Огледай и тук във форума какво се предлага. Ако си набележиш някоя - спокойно можеш да почерпиш информация за собственика и отношението му към машината.
Добре е също така колата да бъде колкото се може на по малко години. При това положение боксерите отпадат.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Coach Panov Покажи съобщениеЗа боксерите несъм много съгласен че отпадат защото един познат може да ми намери 1.7 16в 129 к.с. и ако пасне на това малкото купе на 145 просто ще е бонбон и наказател но иначе като оферти ми припадат какви ли не а и в нета има не малко обявиArena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщениеСпоред мен ако ще взимаш ТС най-малко да е 1,8 защото нямат разлика в разхода на гориво 1,4 - 1,6 не са от много икономичните спрямо вървежа си.Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.
Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.
Comment
-
Първоначално публикувано от gogo79 Покажи съобщениеАма и в пътния данък,па и застраховката ГО- има гоолемаааа разлика!!Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от gogo79 Покажи съобщениеАма и в пътния данък,па и застраховката ГО- има гоолемаааа разлика!!Arena Coast Customs
Comment
-
Тази тема съм я пуснал преди доста време,когато си търсех и аз 145-ца,а тогава бяха малко.Тогава и аз си задавах същите въпроси.Прочети първите страници,мисля че няма какво повече да се каже по въпроса.
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеНито едно от тея неща не са верни пич ако искаш ела да видиш кола на 11 години с оригинални амортисьори,ламбда сонда и без никакви проблеми по електрониката/ГМ Рочестър инжекцион/Last edited by zaryto; d.m.y г., 02:28.Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!
Comment
Comment